Søberg gårdshandel

Et velfylt stabbur med lokalprodusert mat
Mellom fjell og daler dyrkes jorda med sjel og gode arbeidshender.

Den gode smaken kommer ikke av seg selv. Godt og omsorgsfullt stell av dyra, seterliv og frodig utmarksbeite bidrar til å skape det lille ekstra, det unike.

Vi har fylt stabburet slik de gjorde det i gamle dager.  I to etasjer og med flere rom kan du få oppleve og smake mange varianter av kortreist mat og brygg fra regionen. Her finner du lokalmat slik den skal være, i en atmosfære den fortjener.

Hver årstid sin sjarm, også når det gjelder mat. Hver høytid, sine smaker. Vi prøver å speile dette. Vi ønsker å inspirere. Skape matglede og minnerike opplevelser over et særpreget og smakfullt måltid.

Stabbursdøra var en av de få dørene på gårdstunet som var låst. Og nøkkelen til stabburet var et av husfruens statussymboler.

Den arven forvalter vi med den største respekt. Kom innom – smak og kjøp fra vårt rike utvalg av lokalprodusert mat, så får du selv se.