Stabburet på Søberg Gård

Vi har fylt stabburet slik de gjorde det i gamle dager.  I to etasjer og med flere rom kan du få oppleve og smake mange varianter av kortreist mat og brygg fra regionen. Her finner du lokalmat slik den skal være, i en atmosfære den fortjener.

Stabbursdøra var en av de få dørene på gårdstunet som var låst. Og nøkkelen til stabburet var et av husfruens statussymboler.

Den arven forvalter vi med den største respekt. Kom innom – smak og kjøp fra vårt rike utvalg av lokalprodusert mat, så får du selv se.

Et smakfullt måltid

Den gode smaken kommer ikke av seg selv. Godt og omsorgsfullt stell av dyra, seterliv og frodig utmarksbeite bidrar til å skape det lille ekstra, det unike.

Hver årstid sin sjarm, også når det gjelder mat. Hver høytid, sine smaker. Vi prøver å speile dette. Vi ønsker å inspirere. Skape matglede og minnerike opplevelser over et særpreget og smakfullt måltid.Vi trenger flere steder som Søberg Gård!
De formidler lokal mat og drikke på en helt unik måte, og er historiefortellere, kulturbærere og opplevelsesskapere av høy rang. Vi i Rørosmat er utrolig stolte over at våre produkter finnes hos Søberg Gård

Kristin Bendixsvold, Daglig Leder i Rørosmat