Hopp til hovedinnhold

Helaften med Frode Alnæs

12. December 2020

Helaften med Frode Alnæs

Kjøp billetter her
TID: Kl. 19.00
PRIS: Kr. 895,- inkl. 3-retters julemiddag

Opplev julestemning med Frode Alnæs. En intimkonsert i Fjøset med 3-retters julemiddag. (begrensede plasser og min. kjøp av 4 billetter)

Få julestemning i både toner og smak. Denne kvelden kan du høre en av Norges beste gitarister og låtskriver i stemningsfulle omgivelser her på Søberg Gård. Vi serverer en 3-retters lokal julemiddag samtidig som du kan oppleve den dyktige sangeren med sitt smittende humør. Frode har i september vært i studio og spilt inn ny juleplate, som vi selvsagt også får høre fra. Frode er glad i Alvdal og godt kjent i området. Så vi gleder oss veldig til å gi han en god sceneopplevelse fra Fjøset!

NB! Pga av restriksjoner blir det begrenset bordplasser. Du kan booke et bord som kan være i samme kohort. Vi krever derfor et minimum kjøp av 4 billetter.

Frode er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” og verdenskjente ”Vitae Lux”. Han har gitt ut flere soloalbum, og på nyåret 2021 er han aktuell med nytt album med norske tekster Han høstet fantastiske kritikker for sin soloforestilling «Min dans med strenger» som nylig gjestet over 60 kulturhus over hele landet.

Frode har komponert operaen ”Donna Bacalao” og levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler. Han er også en etterspurt solist med orkestre, storband, kor, korps og band, både som gitarist og sanger. Frode er også kjent for sine programlederroller på TV og i ulike kultur- og næringslivsarrangement.

Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum – og de elsker han!