Hopp til hovedinnhold

Julebordsaften med Motorpsykkel

4. December 2021

Julebordsaften med Motorpsykkel

Kjøp billetter her
TID: Kl. 19.00

Julebordsaften med Motorpsykkel

3-retters julemiddag med konsert.

Ulf Risnes fra Tre Små Kinesere spiller gitar og synger Sola Johnsen fr Dumdum Boys spiller trommer og synger Truls Waagø fra 2Ohm og Trondheim Symfoniorkester spiller bass og synger Motorpsykkel startet en gang på midten av 90-tallet som et hobbyband for Ulf og Sola, et band hvor de kunne spille sanger som de likte uten å måtte yte dem noen som helst rettferdighet. Truls hev seg på og bandet fikk raskt god respons som et artig festband. De ble utropt som verdens beste band i Aftenposten og terningkast 6+1 ble gitt. Bandet var også backingband for Knutsen og Ludvigsen fram til Gustav Lorentzens altfor tidlige bortgang. Han klassifiserte Motorpsykkel som verdens beste band i sin prisklasse. En karakteristikk bandet står inne for.

Repertoaret består av kult- og ekte klassikere fra 60-70-80-90tallet, bandet kaller låter som ble utgitt i 96 for «nye». Framføringen er respektløs, men samtidig ikke parodisk. En kveld med Motorpsykkel har først et akustisk sett, så ett elektrisk. Bandet liker seg best når folk danser og later som bandet ikke er der. Stikkordet for Motorpsykkel er null pretensjoner og ren moro.

Her er et lite utvalg av artister som blir bedekt av Motorpsykkel: Dionne Warwick Nancy Sinatra Bob Dylan Cat Stevens Bob Marley Iggy Pop La Bouche Europe Beastie Boys Tom Petty Johnny Cash Red Hot Chili Peppers Passer veldig godt til øl