Hopp til hovedinnhold

Maria Haukås Mittet //Fjøset på Søberg Gård

23. September 2023

Maria Haukås Mittet //Fjøset på Søberg Gård

Kjøp billetter her
TID: Middag kl. 18.00, konsertstart kl. 20.00
PRIS: Konsert kr. 480,- / 3-retters m/konsert kr. 800,-

Opplev en intimkonsert med Maria Haukaas Mittet under Norsk Mandelpotetfestival i Alvdal

Vi har 2 billettkategorier;

1. Helaften med 3-retters middag kl. 18.00 og reserverte plasser på fremste rad.
2. Konsert fra kl. 20.00, dørene åpnes kl. 19.00.

Maria Haukaas Mittet synger på egen dialekt og ønsker å ivareta den nordnorske vise- og sangtradisjonen som ligger hennes hjerte nært. Hun er sterkt inspirert av blant annet Terje Nilsen, Lars Bremnes og Trygve Hoff, for å nevne noen. I september tar hun med seg to av landets fremste musikere, og fremfører nydelig versjoner av låter fra hennes første album på norsk, «Heim» og hennes siste plateprosjekt «Øyliv/ Byliv».

2020 brukte Maria tiden til å dykke ned i sin egen livshistorie. Hun kommer fra en av Norges vakreste øyer, Senja, og allerede som 11-åring debuterte hun på en scene langt unna hjemstedet da hun fikk rollen som «Annie» i Oslo. Dette førte henne videre til Det Norske Teatret og flere nye roller i store musikaler. Hun tilbrakte lite tid på Senja de påfølgende årene og allerede som 16-åring bosatte hun seg i Oslo. Disse erfaringene har nå blitt til det musikalske prosjektet «Øyliv/ Byliv», som består av to EP´er. I disse to utgivelsene blir man bedre kjent med Maria sin oppvekst på Senja og erfaringene hennes fra flere tiår i hovedstaden via nydelige visepop-låter.

I november 2020 gav Maria ut den vakre og norskspråklige julesangen «Fire roser» sammen med Lars Bremnes. Dette førte videre til utgivelse av julealbumet «Ringe inn» året etter. I 2022 reiste de to sammen på juleturné for første gang. Turneen «Ringe inn» fikk fantastisk mottagelse og nesten 13.000 publikummere kjøpte billett. Fra Tromsø til Kristisand reiste de to sammen med glimrende musikere og en helt nyskapt julekonsert – som fortsetter julen 2023.