Hopp til hovedinnhold

Tango & Taube

1. February 2020

Tango & Taube

Kjøp billetter
TID: Kl.19.30-23
PRIS: 350 NOK/PERS
INNGANG: Dørene åpnes kl. 19.00. Middag kan forhåndsbestille i forkant av konserten.

Varme toner første dag i februar.

En konsert basert på Evert Taube sine tekster og musikk. Du kjenner kanskje «Rosa på bal», «Änglamark» og sanger om Fritjof Andersson. Enda så svensk han er, har han sprengt grensen – vi må få være med å dele ham, slik svenskene får være med å dele Prøysen.

Ønsker du en helaften med middag i forkant?
Ta kontakt med maren@soberggard.no /mob: 48029323
Serveres i lokalene ved siden og gir reserverte plasser foran ved scenen.

Vår kjente operasanger Knut Stiklestad har sammen med Trio Quinta fra Jämtland i Sverige satt sammen et program som består av Taube sine sanger, samt latinamerikansk tango. Vi kan forvente en varm og spennende musikkreise første dag i februar.

Knut Stiklestad har spilt på operascener i Frankrike, Belgia og Nederland, på Den Norske Opera, samt på de fleste norske distriktsoperascener. Bosatt i Alvdal og kjent for de fleste.

Trio Quinta kommer fra Sverige har spilt i hela Skandinavia i 25 års tid og er tildelt en rekke stipendier – særskilt for sitt arbeid med kvinnelige tonesettere i prosjektet Sounds of Women (www.soundsofwomen.com). Trion har etter sine studier i Sverige og utenlands arbeidet i Jämtland som musikere og pedagoger. De har samarbeidet med en rekke ulike sangere og musikere, tillegg har utenom det klassiske
kammermusikkreportoar spilt både argentinsk tango, viser og pop.
Trioen består av Annelie Ryd, Katarina Bergner Åhlén og Maria Sjöstedt Björs.

Konsertstart kl. 19.30. Dørene åpnes kl. 19.00.
For de som har bestilt middag starter dette kl. 18.00.

Velkommen til Fjøset på Søberg Gård