Hopp til hovedinnhold

Events

Arrangementer

17. mai 2022

17.mai på Søberg Gård

Velkommen til 17.mai buffet på Søberg Gård.
Koldtbord, desserter og lokal-is.
To bordsettinger 14.30-17.00 og 17.30-20.00.
FORHÅNDSBESTILLING innen 12.mai
post@soberggard.no/ mob: 48029323

Mer om arrangementet
4. desember 2021

Julebordsaften med Motorpsykkel

Julebordsaften med Motorpsykkel

3-retters julemiddag med konsert.

Ulf Risnes fra Tre Små Kinesere spiller gitar og synger Sola Johnsen fr Dumdum Boys spiller trommer og synger Truls Waagø fra 2Ohm og Trondheim Symfoniorkester spiller bass og synger Motorpsykkel startet en gang på midten av 90-tallet som et hobbyband for Ulf og Sola, et band hvor de kunne spille sanger som de likte uten å måtte yte dem noen som helst rettferdighet. Truls hev seg på og bandet fikk raskt god respons som et artig festband. De ble utropt som verdens beste band i Aftenposten og terningkast 6+1 ble gitt. Bandet var også backingband for Knutsen og Ludvigsen fram til Gustav Lorentzens altfor tidlige bortgang. Han klassifiserte Motorpsykkel som verdens beste band i sin prisklasse. En karakteristikk bandet står inne for.

Repertoaret består av kult- og ekte klassikere fra 60-70-80-90tallet, bandet kaller låter som ble utgitt i 96 for «nye». Framføringen er respektløs, men samtidig ikke parodisk. En kveld med Motorpsykkel har først et akustisk sett, så ett elektrisk. Bandet liker seg best når folk danser og later som bandet ikke er der. Stikkordet for Motorpsykkel er null pretensjoner og ren moro.

Her er et lite utvalg av artister som blir bedekt av Motorpsykkel: Dionne Warwick Nancy Sinatra Bob Dylan Cat Stevens Bob Marley Iggy Pop La Bouche Europe Beastie Boys Tom Petty Johnny Cash Red Hot Chili Peppers Passer veldig godt til øl

Mer om arrangementet
12. november 2021

Ingrid Olava i Fjøset på Søberg Gård

Ingrid Olava har sunget seg inn i våre hjerter og for lengst befestet sin posisjon blant landets mest substansielle og viktige artister.
Siden den kritikerroste debuten med Juliet’s Wishes har Ingrid Olava med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill levert et imponerende antall konserter og en låtkatalog som har resultert i en mengde priser og nominasjoner gjennom en popkarriere på 10 år.
I tillegg til sin egne sterke katalog med publikumsfavoritter som «Only Just Begun», «Back to love», «Warrior Song», «Jackie Kennedy», «Jupiter» og «Mens Jeg Sover», har Olava alltid omfavnet og tolket andre kunstnere. I konsertformatet har Ingrid Olava dermed utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale.
Ingrid Olava har gjennom 12 år laget og fremført vakker popmusikk til oss.
http://ingridolava.info/ https://www.facebook.com/ingridolava https://www.instagram.com/ingridolava/
Informasjon vedr. covid- 19. Skulle det bli strengere restriksjoner pga covid-19 kan det komme endringer i antall billetter.

Mer om arrangementet
30. oktober 2021

Jonas Fjeld i Fjøset på Søberg Gård

I et land som alltid har holdt countrymusikkens tradisjoner til sitt bryst, har han skapt sin tidløse norske versjon av det amerikanske. En versjon der fortellinger som formidles gjennom dyktige tekstforfattere fra Ole Paus til Jo Nesbø veies like tungt som hans nøye harmoniserte melodi.
Jonas Fjeld har gjennom et langt liv som bandleder, låtskriver og omreisende musiker vært en av våre mest erfarne og respekterte artister. Han er en som tar all sin livsvisdom og sitt følelsesliv og uttrykker det gjennom sanger. Oppriktigheten hans, at håndverket er rene følelser og strippet for fakter og fjas, har gjort at mange setter Jonas Fjeld på lista over sine mest folkekjære artister.
Utad en sjenert fyr fra Drammen, en som trives best i skyggefulle partier og helst med en kald Aass-øl i hånda. Men gi han en gitar og en mikrofon så vokser selvbildet som en tordensky. For å si det med en litt heldig omskrevet betydning av en av hans låter.
De siste årene har Fjeld opplevd et internasjonalt gjennombrudd gjennom samarbeidet med den Amerikanske folk-legenden Judy Collins. Deres album «Winter Stories» toppet en av verdens mest prestisjefulle lister på Billboard, og både album og konsertene de rakk å gjennomføre før alt ble stengt, fikk fantastiske kritikker.
Informasjon vedr. covid- 19. Skulle det bli strengere restriksjoner pga covid-19 kan det komme endringer i antall billetter.

Mer om arrangementet