Hopp til hovedinnhold

Events

Arrangementer

17. mai 2022

17.mai på Søberg Gård

Velkommen til 17.mai buffet på Søberg Gård.
Koldtbord, desserter og lokal-is.
To bordsettinger 14.30-17.00 og 17.30-20.00.
FORHÅNDSBESTILLING innen 12.mai
post@soberggard.no/ mob: 48029323

Mer om arrangementet
12. november 2021

Ingrid Olava i Fjøset på Søberg Gård

Ingrid Olava har sunget seg inn i våre hjerter og for lengst befestet sin posisjon blant landets mest substansielle og viktige artister.
Siden den kritikerroste debuten med Juliet’s Wishes har Ingrid Olava med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill levert et imponerende antall konserter og en låtkatalog som har resultert i en mengde priser og nominasjoner gjennom en popkarriere på 10 år.
I tillegg til sin egne sterke katalog med publikumsfavoritter som «Only Just Begun», «Back to love», «Warrior Song», «Jackie Kennedy», «Jupiter» og «Mens Jeg Sover», har Olava alltid omfavnet og tolket andre kunstnere. I konsertformatet har Ingrid Olava dermed utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale.
Ingrid Olava har gjennom 12 år laget og fremført vakker popmusikk til oss.
http://ingridolava.info/ https://www.facebook.com/ingridolava https://www.instagram.com/ingridolava/
Informasjon vedr. covid- 19. Skulle det bli strengere restriksjoner pga covid-19 kan det komme endringer i antall billetter.

Mer om arrangementet
30. oktober 2021

Jonas Fjeld i Fjøset på Søberg Gård

I et land som alltid har holdt countrymusikkens tradisjoner til sitt bryst, har han skapt sin tidløse norske versjon av det amerikanske. En versjon der fortellinger som formidles gjennom dyktige tekstforfattere fra Ole Paus til Jo Nesbø veies like tungt som hans nøye harmoniserte melodi.
Jonas Fjeld har gjennom et langt liv som bandleder, låtskriver og omreisende musiker vært en av våre mest erfarne og respekterte artister. Han er en som tar all sin livsvisdom og sitt følelsesliv og uttrykker det gjennom sanger. Oppriktigheten hans, at håndverket er rene følelser og strippet for fakter og fjas, har gjort at mange setter Jonas Fjeld på lista over sine mest folkekjære artister.
Utad en sjenert fyr fra Drammen, en som trives best i skyggefulle partier og helst med en kald Aass-øl i hånda. Men gi han en gitar og en mikrofon så vokser selvbildet som en tordensky. For å si det med en litt heldig omskrevet betydning av en av hans låter.
De siste årene har Fjeld opplevd et internasjonalt gjennombrudd gjennom samarbeidet med den Amerikanske folk-legenden Judy Collins. Deres album «Winter Stories» toppet en av verdens mest prestisjefulle lister på Billboard, og både album og konsertene de rakk å gjennomføre før alt ble stengt, fikk fantastiske kritikker.
Informasjon vedr. covid- 19. Skulle det bli strengere restriksjoner pga covid-19 kan det komme endringer i antall billetter.

Mer om arrangementet
24. oktober 2020

Jan Eggum

Velkommen til en eksklusiv kveld med en av landets største artister!

Konsert med Jan Eggum i Fjøset på Søberg Gård. Vi gleder oss!

Mulige billetter;

1. Kun konsert  Kr. 530,-

2. Helaften med 3-retters middag i forkant av konserten med reserverte plasser helt foran. Kr. 925,-

Bestilles via linken.

Jan Eggum trives i de fleste sammenhenger. I stort band, lite band, viseduo, jazztrio, filharmonisk orkester – til og med sammen med sangkor. Det er likevel noe helt eget å oppleve Eggum alene med gitaren, og gjerne i et lite lokale. Det er i de sammenhenger man virkelig føler at man kommer tett på mannen og hans sanger. Etter et travelt og suksessrikt år på veien med Halvdan Sivertsen er det en glede å lansere en turné med Jan Eggum alene på scenen, under den muntermelankolske tittelen «Så langt har alt gått bra». Det er ingen grunn til at det skulle gå noe dårligere i 2020 når Jan og gitaren skal reise landet rundt med et repertoar som tar utgangspunkt i hans mange vakre ballader.
Hva mer kan man ønske seg? Et par ekstra billetter, kanskje. For har man først fått oppleve Jan Eggum alene, så vil man se ham igjen. Og igjen. Og igjen.

Mer om arrangementet